Frankfurtska polievka s parkom
A: Bravčový perkelt na dubákovej omáčke, slovenska ryža 120/200g
B: Zapekane kuracie prsia so šunkou a 4 druhmi syra , 1/2ryža,1/2 hranolky 120/200g
C: Buchty na pare s čokoládou 300g(1.3.7)
D: Kuraci grilovany steak so slivkovou omáčkou, ryža 120/200g
Brokolicova polievka
A: Sviečkova na smotane, knedle 120/ 200g
B: Vypražany salašnícky kurací rezeň plnený slaninkou a bryndzou , šťuchané zemiaky 120/ 200g
C: Tarhoňové kuracie rizoto 300g
D: Halušky s kyslou kapustou a klobaskou 300g
Vyvar s cestovinou
A: Placka hladoš( ohnive a kuracia pečienka v zem placke) 1/2 ryza 180/120g
B: Kuracia rolada plnena sunkou syrom a susenymi paradajkami, ryža 120/200g
C: Krémove syrovo cesnakové tagliatelle s kuracim maskom a špenatom 300g
D: Držkovy perkelt , chlieb 300g
Kelova polievka
A: Vyprazany bravčovy rezen, zemiaky s vňatkou 120/200g
B: ohnive maso z kuracich prs, 1/2 ryža1/2 zem. Placky 120/ 200g
C: Bryndzove pirohy so slaninkou 300g
D: Kolozvarska kapusta 300g